Natti!


Nu blir det te och film, sen sängen.
Blir fömodeligen att vara hemma imorgon, mår verkligen dåligt. :(
Hoppas jag mår iaf lite bättre så jag kan ta en lång promenad. Men det får vi ju se..

Men ni får sova så gott så hörs vi imorn. Puss! :*

Sminkning.

Kom på att jag glömde bort att visa bilderna på sminkningen som Madde gjorde på mig. Men här kommer dom..


Måndagar, är dom inte för underbara?

Nej, tycker inte jag heller. Jag tycker det är lika hemskt varje gång när man kommer till skolan och allting liksom bara börjar om från början. Så börjar man längta till helgen igen, då märker man verkligen hur ensidigt livet är. HEHE

MenMen, sitter här och kollar efter lite olika sminkset, för tänkte önska mig det i julklapp. Men hittar faktiskt inte så mkt bra, och sen så vet jag ju inte om det är bra om det inte är ett kännt märke och då är det ju asdyrt. För dethär kommer ju förmodligen bli sånt smink jag kommer kladda på syrran dag in och dag ut. Så det är ju iaf bara för test. Men ändå. :)

Åkte för övrigt hem ifrån skolan vid lunch idag, min hemska huvudvärk har kommit tillbaka och jag mår verkligen hemskt.. + att jag har sjukt ont i nacken också, funderar på att lägga vetevärmen där. För om jag går imorgon har vi ju stylist och håller vi på med hår vet jag att jag kommer behöva att dom mår bra. :)


Ny vecka, lika trött som alltid.

Sitter i skolan nu, har samhällskunskap. Tror dock inte det är någon alls som lyssnar..
Vill eg bara hem och sova igen. Funderar på att skippa matten idag. För då kan jag åka med Emil hem, men jag vet inte.. Ska fråga Anna om jag kan jobba hemma ist, men det kommer ju aldrig gå..

Idag ska jag inte göra ett skit, bara slappa. Ska försöka hinna springa bort till HM dock, måste köpa ett par tights och en sprejflaska som jag kan blanda min parfym i. :)

Men vi hörs när jag kommer hem sen, när det nu blir. Puss! :*

Sista timmarna på första advent 2009.

Har ni julkänsla? Jag har verkligen inte haft någon, tills idag. Den kom först när jag och Hampus var påväg hem till mig och vi åkte förbi julmarknaden i stan. Då slog det mig. Det är första advent idag! & på tisdag är det första December. Bara jag som tycker detta året gått fort? Det var ju nyss jul, tänker jag..
Menmen, julpyntet är uppe och utegranen är uppe. Drack även jultee innan, nu väntar vi bara på snön. Vart fan den nu är?!

För övrigt så ber jag om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men jag har inte mått så bra. I Fredags sov jag praktiskt taget hela dagen och sen hela natten.
& igår var jag först med mor på kyrkogården och tänkte ljus, sen vid runt fem körde pappa in mig till Hampan. Mådde fortfarande inte spec bra så det blev en väldigt slapp kväll.
& idag har vi inte gjort ett skit, åkt hem till mig. Ätit mammas exprimenterande ris, hon hade lite av två olika sorter. Dom hade olika kokningstid så det ena blev sönderkokt och det andra var stenhårt. Illa..

Nu sitter vi här och äter kvällsmat och sen blir det sängen, vi måste ju vara pigga i skolan imorn. & förhoppningsvis kommer jag hem tidigt imorn så jag hinner gå en promenix innan det blir mörkt. :)

Men nu har Hampus gjort klart min macka! :J Vi hörs imorgon. Puss. :*


Lördag, en tråkig lördag..

Här sitter jag i mitt rum en regnig lördags eftermiddag. Ska snart spela Age of empires med mina bröder. Sen får vi helt enkelt se vart dagen leder. Kommer väl bli att jag somnar framför tvn eller något..

Hoppas ni får en bättre lördag än mig, hörs! :*

Sjukling..

Det borde vara olagligt att vara sjuk på Fredagar. Här ligger jag med ett huvud som is killing me och magen gör att jag inte ens kan röra mig utan att kvida och pipa. När jag eg vill vara hos Daim & kolla på skräckis..
Röksugen är jag också, har inte rökt sedan halv 2. & mor är inte hemma så kan inte tigga en cigg heller. Livet är svårt ibland..

Kollade precis på morden i misommer, mitt favo program. :) Men nu är det slut och nu finns det absolut inget att kolla på. Det är ju ändå Fredag, det borde vara mkt fler bra program! Som förr i tiden, då det var gladiatorerna & fångarna på fortet och alla dedär bra programmen!

Mår jag bättre imorgon så blir det julbak och sen kommer nog Hampan hit också.
Men nu somnade jag snart, vi får höras imorn! :*

Torsdag. Det betyder att imorgon är det Fredag!

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Men i tisdags så funkade inte vårat internet. & igår sov jag jätte länge, sen bakade jagoch sen kom Hampus och då kollade vi på king arthur. Så det hanns inte med. :)
Men lovar att det ska bli bättre!

Hade precis Matteprov. Känns faktiskt inte så bra denna gången.. Det var jätte konstig formulering på frågorna, fattade verkligen inte vad det va hon ville jag skulle svara på. & då går det ju inte..
Nu har jag och daim håltimma till 12. Vi ska fråga Cilla om vi kan göra flätor och föna nu på vår håltimma så vi kan sluta tidigare ist. För det känns ju lite surt att vänta.. Så vi hoppas på det!

Sen idag blir det att åka till Sis, jag ska plugga och sen ska vi äta natchos. Hampus kanske kommer förbi också och spelar lite mario kart. :)

Det va väl det. Uppdaterar lite mer under dagen, när jag får tillfälle. Ha det så bra sålänge! :*

Godmorgon Tisdag!

Kom precis ut ur duschen. Tog verkligen emot att gå in men mitt hår kändes så äckligt så det va antingen det eller stanna hemma. & det får jag inte. :P

Som sagt så har jag styling hela dagen idag. Har inte med mig datorn så kommer inte kunna uppdatera förens jag kommer hem. Om jag inte lånar någon annans dator vill säga.

Måste fixa mig nu så jag hinner dricka mitt te ifred sen. Vi hörs! :*

Trött alma måste plugga samhällskunskap..

Kom precis in ifrån Emil & Elin. Vi kollade först på Brottskod försvunnen och sen CSI. & drack te förståss. ;)
Men jag hade helglömt att jag måste plugga. Har samhällsprov på onsdag och jag vill verkligen få bra betyg så ska plugga satan. Bara det att jag är så trött..

Men som alltid så får man göra det bästa utav situationen. Skulle dock behöva en massage, min nacke dödar mig. Vart har man Hampus när man behöver honom...

Imorgon är det dock styling hela dagen i skolan, så himla gott. Hoppas vi får öva på vardagssminkningar, var ett tag sen vi gjorde det så jag måste friska upp minnet lite nu innan vi ska ha provet. Inte för att vardagssminkningar är så svårt. Men det är ändå bra att öva. :)

Efter skolan blir det ju som ni såg i schemat jag la upp i morse till att städa mitt skitiga rum & sen pluggplugg&plugg.
Jag & Elin funderade på om vi skulle baka något också, men det såg lite knappert ut på ingredienser så vi får se.

Men nu måste jag verkligen plugga, innan jag somnar sittandes..
Natti! :*


Mascara tips!

Tänkte att eftersom jag hittat sånna underbara mascaror genom mina dar kan jag ju tipsa er som inte har gjort det om dom.

Min absoluta favorit är:

Lancome Hypnos. Den ger riktigt långa och separerade fransar. En riktig underbaring. Men den är lite dyrare. Kostar mellan 150 och 200 kr. Det beror på vart du köper den. Men den är helt klart värd priset!

En annan lite billigare som jag fastnat för är den nya Isadora build up mascara extra volume. Den Separerar också fransarna mkt bra och torkar väldigt snabbt så det är lätt att ta flera lager. Dock ger den inte lika långa fransar som den övre. Tror att denna kostar runt 80 kr. Jag fick ju min gratis, så jag är inte säker.

Jag kan faktiskt inte komma på att jag någonsin haft en riktigt hemsk mascara. Men kommer jag på det så ska jag verkligen varna er för den! :)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH!!

Jag är så glad!!! Kan ni fatta varför? Jag tror inte ens jag fattat det än!
Vad tror ni att det är?

Ja, ni gissade rätt. Vi fick den, vi fick lägenheten!!!!!! I mitten på december flyttar vi. Ska bli så jävla underbart!!! :D
Åh, jag är så uppspelt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Känns som om jag bara vill börja packa nu. Men det är ju flera veckor kvar.
Känns lite läskigt att flytta ifrån mor och far dock. Men det löser sig nog. :)

& Hampus ska med till Turkiet i Maj. Oj, det va längesen jag var såhär glad, helt underbart!! :D



Måndag, ny vecka!

Nu är jag i skolan. Det blev en kall & blöt vandring ifrån Ryhov till skolan dock. Jobbigt..
Dagen börjar nu med Samhällskunskap. På efterföljs utav Engelska. Sen avslutas dagen med en och en halv timme underbar matte!...

Sen efter skolan blir det kolla på film med Daim, och sen en glass på ikea med Hampus & Sam.
Vi hörs sen!

Detta är mina planer för veckan än så länge, kommer fyllas på under veckan. :)

 


Morrn, Morrn!


Såhär ser jag ut idag. Allt är ifrån VILA. Utan linnet, för det är från HM.
Men nu måste jag springa iväg, Ulrika kommer vilken minut som helst. Vi hörs när jag är i skolan sen. Puss! :*

Sleep tight!

Nu ska jag gå ner och ta nattisciggen och med mig upp har jag förhoppningsvis en kopp te. till det blir det att se det sista avsnittet av top model. Sen får vi hoppas att John Blund kommer direkt efter det, godnatt! :)


Dagens låt!

Jag älskar denna låten, den är även med i filmen Spirit. & jag som är svag för sånna filmer älskar såklart även filmen.


Ingen mer Heidi Klum.

Iaf inte på papper. Det sägs att hon nu efter fyra års äktenskap äntligen ska ta sin mans efternamn. Heidi Samuels, ja det låter väl bra. Men i mina ögon kommer hon ändå alltid vara Heidi Klum, eller vad säger ni?


öojflgnfs

Glitter Words


[Glitterfy.com - *Glitter Words*]

Egypten del 2.

På flygplatsen, trött och hungriga. Lyckades hittade lite fika med det smakade ju skit!

Jag tror aldrig någonsin jag varit så snygg på bild!

Åka båt.

Vi försöker snorkla. Men med blåsten går det åt helvete.

Han klädde ut och till muslimer..

& en annan klädde ut mamma till muslim och jag & Emma fick ha skaka rumpa grejer.

Vi var skeptiska. Det skulle vara någon choklad med smakade inte ett dugg choklad!


Söndag, en vecka kvar till advent!

Hur sjukt är inte det då? Det var ju nyss sommar..
Det är ju jul om en månad och 2 dagar! :o Vill också lägga till att om exakt en månad fyller mitt diskmedel Frida år. :)

MenMen, vet att jag är verkligen världens sämsta bloggare. Men jag har inte så mkt att blogga om när jag sitter i skolan & sen kommer jag nästan aldrig hem innan kvällen. Så det blir inte alls många inlägg per dag, och ibland är jag så trött att det inte blir något alls.

Men det ska jag bli ändring på när jag flyttar in till stan, men bara gud vet ju när det är..
Men vi kollade faktiskt på en lägenhet i Fredag. En som är i samma byggnad som Emma bor i nu. Fast en trea ist för en två då såklart. Så flytten blir ju smidig för Emmsan. Nu kan vi ju inte göra något mer än att hålla tummarna!

Men ja, dagens to do list!

- Plocka mossa åt Hampus mor. CHECK!
- Plocka enris och rönnbär till min mor. ( mkt kreativa mödrar vi har, fast lata. ) CHECK!
- Packa upp resväskan från Egypten. ( har ju inte varit hemma sen jag kom hem till sverige så. ) CHECK!
- Städa mitt rum.
- Promenix. HALV CHECK! ( blev ju en liten när vi plockade diverse skogsmaterial. )
- Se morden i midsommer!!!!!! <3333

Men nu ska jag sätta igång, vi hörs sen! :*

Ska dra till Hampus nu!

ska hem till Hampus snart, men jag får inte tag på honom. & sånt gör mig galen. :P Men det löser sig säkert.
Madde försökte skicka bilderna till mig över msn men det gick segt som fan. Så jag fick bara en, resten får jag imorgon.

Bättre bilder kommer som sagt imorgon. :)


Proppmätt!

riktigt smarrigt!

 


Natchotime!

Jag sitter just nu i soffan hemma hos sis. Natchosen är i ungnen och quornen ligger i stekpannan. Så snart nalkas det käk. Det ska bli gott. :)

Dagen har varit bra, började med ett prov i naturkunskap som förmodligen kommer bli ett stor fett IG. Sen efter det var det håltimma. Då gick jag på a6 med daim en stund. Sen lunch.
Efter lunchen skulle jag vara modell åt Madde. För deras projektarbete. Så hon gjorde en jätte cool sminkning på mig med illgröna lösögonfransar och sockrade läppar samt ögonbryn. Bilder kommer sen!

Mor hade hittat två lägenheter här i huskvarna som jag och syrran ska försöka få. Även om vi inte vill bo här i huskvarna så får vi ta det vi får och sen får vi leta vidare. För det funkar verkigen inte så som Emma har det nu.
Det är dock lätt att ta sig till skolan och Hampus ifrån huskvarna, men ändå. Huskvarna...

Men nu blev maten klar, vi hörs sen! :*

Hon lockade även håret på mig. Mycket fint! :)


Egypten del 1.

Utsikten från balkongen.

Mor röker vattenpipa.

På kvällen blev det bara flumm på rummet. Jag tror det är något fel på mig.

Åka båt!

 

Jag tog typ inga bilder. Det var mer mamma som gjorde det. Så det kommer fler bilder när jag kommer hem. Men det är inte idag. Antingen imorgon eller på lördag. :)

 

 

 


Hemma igen!

Nu är jag äntligen hemma igen. Längtade verkligen hem de sista dagarna, men annars va det jätte bra!
Bilder från egypten och det jag hade med mng hem kommer senare under dagen. För nu måste jag plugga.
Har naturkunskapsprov imorn, och jag fattar ingenting!
Hejjs! :*

.

Stackars krulltotten på ullared. Jag började nästan gråta. :(

Pirrigt.

Nu är det färdigt packat! Snart bär det av, åååh. :D
Kanske hinner säga hejdå innan jag åker. Men nu måste jag packa ner skorna också. & kanske försöka sova någon timme också. Men om vi inte hinner höras, så hörs vi när jag sitter på internet cafe i Egypten. Hejdå! :*


8 november 2009.

God kväll!
Jag har precis målat naglarna, och nu sitter jag här och väntar på att dom ska torka ordentligt.
Hampus sitter och spelar sims, som han har gjort i typ 4 timmar nu.
Men såfort mina naglar ska torka, sen ska vi göra oss en kopp te och sen gå och mysa vid tvn.

Imorgon blir det skolan, och sen direkt hem efteråt. Måste ju packa. För imorgon klockan 12 åker vi iväg till Malmö. Flyget går sen klockan 7 på Tisdag morgon. Är framme i Egypten runt ett. Jag är så himla taggad! :D
Hoppas dom inte kastar sten på mig bara. ;)

Men nu verkar naglarna ha torkat, så nu ska vi göra te. Vi hörs! :*

Söndags morgon.

Godmorgon!
Förlåt för att jag glömde blogga igår. Men först på morgonen så skulle jag kollat på när Hampus sjöng, men han sa fel tid till mig. Så det missade jag, så ist gick vi till torget och fikade. Jag, Hampus, Mamma, Pappa & Hampus Mamma. Det var faktskt mysigt! :)
Sen strosade vi runt på torget. Gud så mkt skit det är där. :P

Efter nån timme så gick vi mot bilen, åkte och handlade och sen hem. Hampus & jag somnade direkt när vi kom hem sen. & sov ändå till sju (upps!) Sen var det direkt mat, tacos! :D

Aja, nu ska jag försöka få upp Hampus så vi kan gå ner och äta frukost. Med det är inte det lättaste ska ni veta!

Dagens Lama.

Mörkt på morgonen förstår nu.

Men jag har på mig linnen ifrån HM.

Tröja ifrån HM

Smycken ifrån ur&penn.

 

Just nu sitter jag med en grogg hos daim. Senare blir det att dra ner till konsert - navid och gudarna. Efter det får vi se vad som händer. Hoppas på en trevlig kväll iaf!

 

 


Äntligen Fredag!

Godmorgon på er allesammans. Har ni sovit gott?

Jag sov gott, så gott att jag aldrig ville gå upp. Jag låg och snozade tills jag verkligen var tvungen att gå upp. Trodde jag ja, men när jag väl satt i bilen påväg till skolan kom jag på. Men jag har ju sovmorgon idag! Men då var det försent, så nu sitter jag här i skolan. Fast jag börjar inte förens kvart i tio...

Tog iaf en kopp choklad, det fick mig på lite bättre humör. :)

 

Idag vet jag efter skolan dra med mig Linda till a6 och shoppa lite. Sen ner till stan och sola. ( måste ju förbereda lite innan egypten) Efter det är det oklart. Antingen ska jag sova hos daim, elr så ska jag på konsert med Hampus, elr så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Men vi märker väl vilket det blir, men jag tippar på att det blir sitta hemma själv och tråka..

Jag vill ju vara med Hampus hela helgen nu eg, för jag vet hur mkt jag kommer sakna honom när jag är borta. T.o.m så mkt att jag går på tråkiga konserter. Men det förstår han inte den lilla torveln! Puss på honom.

 

Måste även tillägga att det nu när jag sitter så mkt vid datorn, då är det inte lika kul längre. Det finns nästan inget att göra. Så jag har ingen aning om vad jag ska göra nu tills jag börjar..


UPPS!

Jag somnade visst i soffan. Men nu ska jag duscha, sen blir det sängen! :)
Hörs imorn! :*


Jag kanske borde äta något.

.......


Ja ni.

Städningen går verkligen inget vidare. Har typ bara stökat ner ännu mera..
Men nu blev jag ju så taggad inför resan så jag har testat en massa sommarkläder. :o
Underbart att bara kunna gå ut i shorts och linne igen. :D
Men nu ska jag ta tag i saker! Efter jag varit ute och rökt.. (a)

Vinterland!

Lite snö har vi fått här ute iaf. Kramsnö är det också, för det knastrar sådär mysigt under fötterna. :D

Inte sådär blaskigt som i stan. ;)

 

FAST!, jag behöver inte oroa mig för blöta fötter och kalla händer så länge till. För mamma sitter just nu och bokar en sista minuten resa för mig sis och henne. Så, på tisdag bär det av mot egypten och värmen! :D

 

 

Vilken bild tilltalar dig mest? ;)


Dagens Lama.


( jag är så gul för att badrundljuset är sådär..)
Kofta med fluffarmar - VILA
Både vitt och svart linne - HM
Sjal - Bulgarien

Ja, kom precis hem. Blev inget a6 för Daim mådde inte så bra. Det får bli en annan dag! Ist så åkte jag ner till stan och fikade med min älskling. Det var mkt mysigt!
Sen gick jag och irrade runt på hälsan, till slut tog jag mig mod att fråga i receptionen vart min bror var. Då var jag stolt över mig själv!

Nu blir det faktiskt städning, sen ett långt skönt bad. See ya later! :*

Godmorgon.

Har ni sovit gott? :)
Det gjorde iaf jag!, skulle dock vilja sova mkt längre. Men icke, jag var tvungen att gå till skolan.
Så nu är jag här, har naturkunskap nu. Vi har repitionsgrej inför prov. Men jag har redan skrivit ner allt så jag bara sitter här.
& så är jag hur hungrig som helst. Hoppas verkligen det är god mat idag!

Jag hoppas också att vi har estetisk verksamhet efter lunch idag, så jag får sluta tidigare. ;) Måste hinna med att följa med daim till a6 innan jag ska hem. & måste åka hem vid 3. För adam skulle operera foten idag, så dom skulle komma och hämta mig efter det, typ 3.

Men nu var repetionen slut, vi hörs sen! :*


Nu..

..ändrade jag i designen igen. Men det blev för rörigt med alla klummelurer. Så gjorde bakrunden helt svart. :) Får vara såhär nu ett tag faktiskt.
Det får ni helt enkelt stå ut med. ;)

& jag vet att jag skrev i förra inlägget att jag skulle gå ner och göra te. Men jag har faktiskt inte hunnit med det än. Men nu, nu ska jag minsann göra det. Blir nog en kvällsmacka också. :)
Hörs sen! :*

Hampus gör ofta fina bilder när han är hos mig, sen sätter han dom som bakrundsbild. så just nu har jag denna. Söt! :)


Hemma ifrån begravningen.

Jag hatar begravningar! Men nu är det iaf över. & jag hoppas att det inte blir någon mer på ett bra tag.
Vad jag också hatar är att att de alltid ska servera smörgåstårta, hur kan så många tycka om det?
Det är ju så grymt vidrigt. Tur att far gjorde mackor till oss som inte åt det. Annars hade det minsann gått illa!

Ja, just nu sitter jag och kollar på one tree hill. Ska nog gå ner och göra mig en kopp te och sen lägga mig i sängen och slappa. :D

Vi får höras sen! :*

Bilder ifrån halloween.

 


HEHE!

Så får det va för nu. Bakrunden ska göras om snabbt! För det ser hemskt ut, men det såg så dystert ut när det bara var svart så jag slängde in en blomma. :P
Ni får helt enkelt stå ut med det ett tag!


Jag tänker inte säga det.

"förlåt för att jag inte bloggat, men har inte haft tid" För jag känner att jag verkligen skriver det för ofta. Måste skärpa mig.
Men jag sitter iaf just nu och försöker slänga ihop en header. Känner att jag verkligen måste ha en, fel elr fin spelar inte så stor roll.
Sen när jag har ork ska jag få Hampus att få ork så han kan göra en fin åt mig. :)

Idag har jag väl inte gjort så mkt. Var i skolan, sen efter det blev det ner till stan och ta en fika med Daim och madde. Det var väldans trevligt. Jag & Daim smakade varm vit choklad, det var gott dom första klunkarna. Men sen blev det verkligen för mkt! Håller mig nog till vanlig choklad i framtiden. ;)

Nu
sitter jag ju som sagt och fixar en header. Hampus är nere med bror och nördar sig. Jag ska även lägga in bilderna ifrån festen i lördags. Inte för att det är så många, men iaf några. :)
Hoppas det är käk snart också, jag är hungrig!

Imorgon
blir det först skola, styling hela dagen. Hoppas verkligen att vi får göra något roligt!
Sen efter skolan blir det till att simma en stund. Sen efter det bär det av mot sis för enchiladas och mario kart! :D

Men nu måste jag fortsätta med headern, som kommer upp på bloggen inom kort! & bilderna kommer också upp inom en snar framtid. ;)
Hejjs! :*

RSS 2.0