Fult.

Tänkte göra om designen på bloggen lite. Blev trött på den.
Men när jag ändrat alla färger på text och så kom jag på att jag inte har någon header som passar till dom.
Så just nu får det vara lite missmatch. Ska fixa en ny header så fort som möjligt!, men måste ju ha någon snygg bild och så också. :P

Ni får stå ut med det sålänge! ;)

Hissar&Dissar!



varma bubbelbad sent på höstkvällarna. Ni hör ju bara hur det låter, helt underbart. Det är nog bland det bästa jag vet, att bara ligga där och inte tänka på något alls. Bara glömma bort all stress och bara tänka på sig själv.
Men kan ju även ha en partner i badet, det gör det kanske ännu mysigare. ;)

Halsdukar utan ändar.
Sjukt smidigt nu när det blåser så himla mkt. Då slipper man att halsduken blåser runt överallt och ibland åker den av helt, elr så hittar man inte änden för att den blåst bak på ryggen. Ja, ni förstår.
Tänk att ni slipper allt det när ni har en ändlös halsduk. Jag ska verkligen inhandla en sådan när pengarna kommer nu i veckan!

Styling-linje. Det måste ju nästan vara nästan alla tjejers drömlinje? det va iaf min, och nu får jag äntligen hålla på med sånt som intresserar mig. Jag hissar det för att det får mig att må bra helt enkelt. 



Plusgymnasiet. Kanske inte alla plusgymnasium, men iaf vårat. Visst att vi är första årskullen, och att allt kanske inte är helt klart.
Men att rektorn har gått in i väggen efter två veckor. & att dom anställer folk innan att kolla hur dom är.
Jag menar, daniel har ju "lärt" oss saker. Det är ju inte precis som om vi kan radera allt han sagt. Vi kommer ju fortfarande ha det i bakhuvudet, och vi vet ju inte ens om det stämmer? Får hoppas att dom skärper sig nu, för dom har inte råd att klanta sig hur mkt som helst.

Vädret. På morgonen är man hur nära som helst att ta stora dunjackan för att det är nästan minusgrader och som en orkan ute. Men runt 12 tiden kommer solen och det blir nästan varmt ute. Skulle man då springa runt med dunjackan så skulle man ju svettas ihjäl. Så frågan är, vill man frysa på morgonen elr svettas på dagen?

Att Lina är sjuk. Haha!, jag satt här och tänkte. "Vad irriterar mig?" och det enda som kom upp hela tiden var "Varför ska lina vara sjuk?" "Lina får fan inte vara sjuk!" Så ja, min sista dissning för idag får bli att Lina är sjuk. :)

Vad tänkte du Alba?

Vad tycker ni om Jessica Albas nya hårfärg?

Själv så tkr jag att det inte är snyggt alls, hon passar verkligen inte i rött. Hon ska ha brunt hår tkr jag, då är hon som finast!


090929.

Godkväll allesammans!
Vad hittar ni på? , själv avslutar jag denna trista dag med en kopp te. Samtidigt som jag spelar gold miner.

Det så kallade trista dagen har bestått av, arl 8-12. & dom hade fan inte sagt att vi hade arl, för jag har redan haft arl. Men jag kunde ju inte åka hem igen så det var bara att sitta där och lyssna när dom babblade på om första hjälpen och shit.

Lunchen smakade bra, tog någon pasta. Men när jag väl ätit upp, då sa michelle att det va mögelost i såsen. Jag började direkt att må illa. Visst, hade hon inte sagt något så hade jag inte märkt det. Men endå blev jag så äcklad av att jag suttit och ätit mögel.
Men jaja, fanns inget jag kunde göra åt saken då. Så det va bara att leva med det.

Sen efter lunch hade vi styling. & vi lockade håret med spolar och shit. Hur svårt som helst, det kan man inte tro. Men för att det inte ska lägga sig i typ benor utan det ska va helt bra. Ja, det är svårt.
Liksom, såfort man tror att man har fått det rätt och man är nöjd. Då kommer cilla och skakar på den och sen är det bara att börja om från början..

Vi fick dock sluta en halvtimme tidigare, så jag åkte ner till stan & träffade Hampus. Och efter ett tag kom också min bror och umgicks. Vi åt på donken och sen tog jag och bror 5 bussen hem.
Här hemma har jag inte gjort ett skit, varit ute och gått med hunden och duschat. Intressant va?

Hej.

Ville bara meda er om att jag fortfarande lever.

Ska ut med hunden nu, men sen lovar jag att uppdatera. Puss sålänge! :*


HAHA!

Cancersvulst

Förklaring: En homosexuell man, som klänger sig fast på en överviktig mans, eller kvinnas rygg. För att spendera resten av sitt liv där som en parasit.

Exempel: Under en ovanligt svettig och vild natt hos det homosexuella paret Charls-Chalmers och hans älskade Bert Karlsson, så är stämingen spänd. Båda parter närmar sig klimax. - Uuugh, Charls-Chalmers, stönar Bert. - Aaauurgh, Cancersvulst stönar Charls-Chalmers. För att sedan klättra upp på Berts rygg och stanna där för evigt.

Söndagar är deprimerande.

för då bara vet man att imorgon är det dags för skola igen. & då blir hela söndagen förstörd. Det är faktiskt så hemskt att jag ska sova lite nu. mitt på dagen! Ikväll kommer Malin hit dock, kan nog liva upp lite.
Berättar om helgen sen. Nu blir det sova lite. puss! :*

Godmorgon.



Vi har precis fixat oss och snart ska vi in till stan. Lina ska vara barnvakt och jag ska vara med Hampus. Men först blir det nog dock en snabb visit till sis. :)
Jag har faktiskt inte så mkt att säga, så jag tycker vi hörs sen igen.
Glöm inte att kolla på hockeyn idag! :*


Bus efter skolan.

Eftersom vi fick sluta 45 minuter tidigare idag och Hampus slutade inte förens senare så stannade jag Lina & Linda kvar i skolan ett tag. Vi hade himla kul, spelade in massa videor och bilder. Videorna får ni inte se för dom är så pinsamma. Det är dock bilderna också, men inte lika mkt. :)


Vi är bäst.


Vaim, Atra, Linda, Lama.



& just nu sitter jag & Lina i min säng med våra datorer och kollar på oth.
Vi har haft en mysig kväll med tacos, chips och film. :)

Imorgon
ska jag vara med Hampus, antingen kommer han hit elr så åker jag till honom.
Men nu ska jag spela spel på hamsterpaj! :D
Hörs sen. :*

Ännu ett gott skratt på datorkunskapen.

Nathalie: Robert!, kan inte du lägga dig på en bänk med en ros i munnen och leopard kallingar?

Robert(lärarn): Ställ upp stolarna och gå.

Lungt bästa lektionen på veckan. :D

Föresten..

.. Hockeyn igår var underbar. Spännande och läskigt.
Det slutade 7-6 till hv. :D:D
Skriver mer om matchen sen. :) Matchens spelare i hv blev teemu laine. :)

Skolfoto.

Just nu sitter vi och väntar på att få ta våra småkort. Vi har redan tagit klassfotot och det gick sådär bra..
Vi slipper ju engelskan iaf. Idag ska jag först vara med Hampus efter skolan, sen ska vaim med mig hem för myskväll med chips och grejer. :)

Nu måste jag dra, ha det bra! :*


Snygga är vi! ;D

HOOCKEY!!!!

förlåt för jag inte uppdaterat. Men jag måste dra till hockeyn nu också! Puss.

23 september.

Just nu sitter jag här i min säng och kollar på oth. Kom hem för en liten stund sen och jag är hur trött som helst.
Men endå så sov jag och Hampus mellan 4 & 7. Konstigt..
Men jag ska faktiskt bara lägga i bilderna ifrån igår, eftersom jag glömde det. Sen ska jag ut och röka. Sen krypa ner under täcket med mina två män. (ben&jerry)

Jag fixar linas ansiktsmask.

Vi är snygga

Vi duschade bort inpackningen. :)


Vaim här :)

Nu sitter hela klassen styB och har samhällskunskap.. Vi sitter bara och skriver eller alla utom jag för Laama skriver åt mig. :)
Idag får vi äcklig mat så vi ska äta korv på ikea, mums! Alma och jag ska söka jobb imorgon så vi kan åka utomlands nästa sommar. Vi får hoppas det går bra. Gott med lite extar pengar också.
Nu slutar vi så ska vi till ikea, ha det så bra!

Deppar över mina ögonbryn med en stor ben&jerry.

Mina ögonbryn blev misslyckade som satan. Dom blev nästan helt svarta. & så såg det ut som om dom var hur breda som helst, eftersom jag hade blonda innan så såg man ju inte alla små hår. Det va hemskt, och jag va tvungen att gå runt på a6 sådär. :(

Nu har jag iaf fixat dom lite, nu är dom lite tunnare. Surt att vi har skolfoto på fredag också.. Mina ögonbryn kommer va det enda som syns typ..

Men nu ska vi sluta deppa. Ska slänga in lite bilder ifrån dagen och sen ska jag joina mina syskon och kolla på underworld! :*

Hittar visst inte sladden till kameran just nu. Men bilder kommer senare!

Jag älskar stylinglektionerna.

Just nu sitter jag med hårinpackning. Jag har redan gjort ansiktsmask & försökt duscha håret inne på toan. Bilder kommer senare. :)

När Linda & Lina är klara med inpackningen ska vi färga våra ögonbryn och ögonfransar.
Det är några tjejer i klassen som kan plocka ögonbrynen med tråd. Så vi ska nog låta dom plåga oss lite sen också. ;)
Men nu måste jag fixa linas spotify. Ha det bra så hörs vi när jag kommer hem! :*

Måndagskväll.

Kom precis upp ur badet. Ska gå ner och göra te nu. & sen blir det nog oth till det.
Har inte gjort något spec idag, blev en runda med hunden som jag sa. Vi tog en annan väg idag för vi tänkte att det inte skulle vara lika mkt kryp. Men nejnej, det var nästan mer!
Sen kollade vi på cook along och svenska hollywood fruar.
& nu ligger jag här i sängen, ska som sagt ta mig en kopp te nu.

Tänkte jag kunde berätta vad jag ska hitta på imorgon.
Skola mellan 8.10 och 15.00. Vi har yrke hela dagen, vi ska shamponera och göra ansiktsmasker. :D
Efter skolan blir det nog hem direkt. & ska försöka tvinga mig ut och springa. Var ju ett tag sen sist. Sen blir det promenix med hunden som vanligt. Sen ska jag nog städa rummet lite elr något sånt tråkigt. Jag orkar inte göra så mkt mer efter en lång skoldag. Även om den säkert kommer bli rätt slapp.
Tror inte jag har med mig datorn imorn dock, vi brukar inte behöva dom på tisdagar. Så blir nog inget bloggande på hela dagen. :( om jag inte snor någon annans dator förståss.

Men ja, teet kallar. ;) Om vi inte hörs mer ikväll får ni sova så gott! :*

Hemma igen.

Jag struntade i skolan idag. Kändes onödit att åka dit bara för en lektion. Så Hampus skolkade också någon lektion. & sen började han vid ett och då åkte jag hem.
& nu är jag hemma, sitter i glasvarandan och lyssnar på vinden som slår mot fönstrerna. Tkr inte ni att det är ett mysigt ljud? Jag älskar att somna till dig, & till regn såklart. Det är nog det allra mysigaste. Regn som slår mot fönstret när man ligger i sin varma säng och väntar in john blund. Åh, myspys.

Har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Sis är ju här så får väl dra med henne ut på en runda med hunden iaf. & så blir det kasnke en ett bad ikväll. Raka benen hade varit skönt. haha

& i veckan. Ja,
Imorgon har jag bara skolan planerad.
Onsdag också. fast då får vi veta lite mer om lägenheter. Som vi var och kollade på igår och som var hur perfekt som helst!
Torsdag ska jag till Hampus efter skolan & på kvällen blir det äntligen hockey!!!!!!! om peter kan fixa biljetter förståss, men det brukar ju inte vara något problem.
& helgen har jag inte planerat något alls!

Men nu ska jag nog ta mig en macka, magen kurrar lite. Vi hörs senare! :*

Godmorgon.

Har försovit mig riktigt rejält. Elr. ville inte gå till skolan.
Hampus ligger och sover. Jag ska ut och röka och sen bär det nog av till skolan iaf.
Måste dock fixa nya p-piller idag. Jobbigt faktiskt.

Aja, vi hörs nog i skolan sen. Puss! :*

Förlåt..

.. för dålig uppdatering. Men har inte haft tid att blogga..

Fredagen var förövrigt hur underbar som helst.
Vi började med att äta middag hemma hos vaim. God mat och trevligt sällskap. Myspys
Efter det åkte vi till bowlingen, och det var också hur trevligt som helst. Trodde inte det skulle vara så kul eftersom alla drack förutom jag. Men det var endå en sjukt kul kväll! :)
När bowlingen var slut körde susanna och hennes pojkvän hem mig till Hampus. Sen var jag hos Hampus och bara hade det mysigt.

I lördags
(igår) så kom emil och hämtade mig hos Hampus runt 4. När jag kom hem var sis här och vi gick direkt ut en runda med hunden. En en gång blev vi attakerade utav insekter!
& sen bestod kvällen utav mat, tv, afv & mysprat. Riktigt bra helg faktiskt.

& idag så ska vi snart åka iväg på visning. Det är så att jag & min syster förmodligen ska flytta till bankeryd. För hon vill inte bo i stan och jag vill inte bo på landet. Så vi komprimissade och då fick det bli bankeryd.
Jätte nära mormor och morfar också. Oj!, va vi kommer bli tjocka av all fika och mat vi kmr få.

Men ska slänga in lite bilder ifrån fredag, sen måste jag sticka!


Här är alla mina tjejer. Vaim, Linda, Sanna, Vanessa, Zdenka, madde & hjortsås.

 

Vi körde lite alias.

 

Sjukt god tårta!

 

Bowling. :D

 

Älskling & Jag. vi var inte riktigt beredda. höhö

 

 


:)

Merej: "och han ska slicka dig överallt"
Robert(lärarn): Hallå! detdär är inte hälsosamt.

Haha. :D Man får sig alltid ett gott skratt på lektionerna. :)

Robert: ni får gå nu.
Alma: Får vi sluta?!
Robert: Ja, jag orkar inte med er mer!

Godmorgon fredag!

Just nu sitter jag i klassrummet med Linda och väntar på att datorkunskapen ska börja. Min första och sista lektion för dagen. Råkade försova mig riktigt rejält idag. Sov hos Hampus och så ringde inte min klocka. Inte bra..
Men skönt att det är helg nu dock.

Idag ska jag först fika med Linda. Sen fixa mig och så hos sis. Sen åkta till Hampus och lämna datorn. Jag ska vara hos Lina halv sex. Det kommer bli stressigt!

Men vi hörs nog senare, när jag är hemma hos sis elr något. Puss! :*

Look of today!

Kom precis hem ifrån en promenix med hunden. Han börjar lära sig, han drar inte så mkt längre! :D
Just nu sitter jag här med en kopp varm choklad och kollar på oth.

Morgondagen ser faktiskt rätt bra ut. Slutar klockan halv tio. Då ska jag träna, och efter det åker jag hem.
Vid fem ska vi äta hos mormor och morfar. & efter det åker jag till sis.


Såhär såg jag ut idag. :)


Bild på håret.

Kanske inte jätte bra bild. Men det är inte så lätt att ta bild när man sitter på lektion.

Men, va tycks? :)

 

Vi testade lite efekter också, va snygg jag är alltså!


Godkväll.

Nu har vi färgat klart våra hår. Lindas blev lite missfärgat i luggen, och mitt blev lite missfärgat där bak. Bilder får ni nog se imorgon.

Just nu sitter vi i köket med våra datorer och dricker tee och äter bulle. :)
Snart så blir det sängen, tittandes på oth.
Är himla trött dock. + att jag är lite depp för jag har ingen aning om vad jag ska göra imorn. Men det löser väl sig..
Men om vi inte hörs mer idag så får ni sova så gott! :*

Myskväll med älskling!

Just nu sitter vi och äter cappucino och turkbröd ala lama! Visst ser det gott ut? :)

Senare ska vi färga håret, och så blir det nog en sväng med hunden.

& självklart blir det oth hela kvällen sen!

 


I skolan.

Godmorgon. Jag sitter i skolan, just nu har vi rast. & jag och Lina äter godis! :)
Vi har yrke hela dagen idag, känns rätt gött.

Efter skolan ska jag antingen fika med sis eller gå på stan med Frida. Det återstår att se.
Ni får ha en bra dag. Puss! :*

Promenix bilder.

Här traskar vi iväg.

& kossorna traskade med. ;)

När vi hade kommit sådär halvvägs på rundan så blev vi en en gång attakerade utav insekter. Så vi började springa. Men acke var väldigt väldigt snabb, så jag fick spinna på allt jag kunde. Fort gick det och vi slapp undan de flesta kryp. :)

Hemma igen. :)

Det var en mysig runda. :) om man bortser från alla äckliga kryp då


Klar med städningen!

Visst är det så man bara vill krypa ner där med en kopp te och kolla på oth.

Men nej, det får vänta.

För först blir det en promenad med hunden. Hoppas jag inte blir helt angripen av alla insekter denna gången.

Vi hörs sen! :*


En en gång är det måndag..

Måndagar är fan den sämsta dagen på veckan. Man är bara så himla deppig för att helgen är slut och i mitt fall så är det bara tråkiga ämnen på schemat!
Men nu är jag iaf hemma.
& eftersom Lina & Linda förmodligen ska sova här imorn känner jag ett stort behov utav att städa mitt rum. För det ser ut som fan här inne.

Ja, vad tkr du. Borde jag sätta igång? ;)

Skönt att tvrummet inte är stökigt dock, så det räcker med att damma och damsuga. :)

Vi hörs sen när jag är klar, elr om jag tar en paus. ;)




Nu..

.. Ska jag lägga mig i badet! vi får hoppas att jag inte somnar. haha.


I påsarna..

.. är det:

Ett par jeanstights ifrån bik bok. 99 kr!

 

Jätte mysig lång kofttröja. Bik Bok 149 kr.

 

Klackar ifrån din sko. 299 kr.

 

Sen köpte jag födelsedags present till både Lina & Linda. Men dom kan jag inte visa här. För dom läser ju min blogg. ;)


Hemma, med ont i fötterna och stora påsar. :D

Det var mkt trevligt på a6 måste jag ju säga. Shoppade satan, men nu är jag sjukt fattig..
& stämningen på a6 blev ju mkt bättre eftersom hvspelarna var där. ;)
När vi fikade så som alla in där också, och petrasek tog sönder ett glas. :D

Ni får se vad som är i kassarna senare! :)


Men ja, ska nog ut och springa snart. fötterna måste vila lite först bara.
Imorgon är det hvdagen, ska dit med Lina. :)
Det är så jävla gött att hockeyn snart sätter ingång igen. Har längtat så!


Suddog bild. Men detta hade jag iaf på mig idag. Slappt och skönt..


Nu drar jag till a6!

Vi hörs när jag kommer hem! :*


.


Bara jag som fick rysningar?

I don't wanna be inlove.

Fredagen som ska vara bästa dagen på veckan. Men här sitter jag, helt ensam hemma i min säng. Jag har verkligen ingenting att göra och det gör mig så himla deprimerad. Jag orkar inte ens blogga. Kanske sen, hejdå.

Modeller till modevisning i höst!?

Om jag inte har berättat det innan, så berättar jag det nu. Jag & några andra tjejer ska ha en modevisning i skolan i jul.
Och nu behöver vi modeller. Jag känner inga som jag tror skulle våga. Så, om du bor i jnköping och är intresserad va inte rädd att skriva till mig! :D




Look of today!

Dålig bild, men det va inte så lätt när det va så mörkt och ingen annan som kunde fota. :P

Men jag har iaf på mig, långa linnen ifrån hm.

Skärp ifrån lindex och tröjan är Lindas.

 

Facelook!


Idag är en ny dag!

Hej på er! just nu sitter jag helt ensam utanför svenskan & dricker fil. Eftersom jag inte har svenska har jag en 80 min lång tåltimma nu.

Sådär kul!, men frukosten piggar upp lite. Spec när det är gratis! Det va så att när jag stod och väntade på bussen imorse så kom det fram en tant och frågade om jag ville ha en frukost påse ifrån det nya cafet. & självklart tackar man ja!, spec eftersom jag inte hann äta något hemma idag.
Det var dock en macka i där också, men det åt Linda upp innan hon gick. ;)

Resten utav dagen ser rätt okej ut.
Lunch vid 11, har en svag aning om att det skulle vara jätte god mat idag!
Sen är det yrke efter lunch. Det är alltid kul.
Slutar vid 3. & då blir det att sysselsätta mig med något till typ 5. Sen blir det hem.
Tänkte faktiskt städa mitt rum & gå ut med hunden idag. Ja, det gör ju inget om jag ine gör det. För det är ju alltid tanken som räknas! ;)

Jag & min fil! :D




Klockan är 21.24..

.. och jag är redan sjukt trött.
Ligger nu i sängen och lyssnar på green day - 21 guns. Har börjat gilla den, i början hatade jag den typ. Konstigt..

Träffade mamma vid 2 på a6 idag. Så tog vi en fika och sen gick vi till min skola för utvecklingssamtal. Som mest gick ut på att mamma och min lärare pratade om mina syskon och hennes barn. Sjukt tråkigt..
Efter det åkte jag till Hampus. Det var mysigt!

Men, ska nog sätta på en kopp te nu och sen kolla klart på balto som jag och sis började kolla på igår. :P
Om john blund kommer och hälsar på så hörs vi imorn! :*





Godmorgon.

Kom precis ut ur duschen. När jag klätt på mig och gejer åker jag emma & elin in till stan och shoppar lite.
Elin fyller år idag! :)

Sen vid 3 har jag ju som sagt utvecklingssamtal. Hoppas det går fort!
Efter den ska jag hitta på något. Om dagen går som planerat kommer jag hem vid 9.
Kanske uppdaterar under dagen, det vet jag inte. Annars får ni ha en bra dag!
Puss. :*

Shopping!




Jag & baby prövar skor!

Jacka ifrån once. 100 kr! halva reapriset. Gör sig inte riktigt på bild, mkt finare irl.
Lång kofta ifrån gina. 199 kr. Typ en sån jag visade i det förra inlägget.
Puder ifrån Max factor. 100 kr.
Mascara. 89 kr.


Det var en mkt bra dag. :) Tack Linda!



Just nu ligger jag i soffan och kollar på 2 och en halv män. Snart blir det käk förhoppningsvis.
Imorgon är jag ledig ifrån skolan. Ska bara dit och ha utvecklingssamtal. Efteråt får vi se vad jag hittar på. Har ingen lust att vara hemma iaf. Är fan alltid hemma nu för tiden. Vet inte vad det är med mig..

Men nu blir det mat, vi hörs sen! :*

Snyggt ifrån ginatricot.

Eftersom jag ska shoppa idag så tittade jag in lite på ginas hemsida. & då hittade jag dessa skönheter!








Tisdags morgon.

Båda våra stylist lärare är sjuka idag. Så ist gjorde dom upp en sjukt tråkig dag! Nu innan lunch ska vi jobba med arbetsmiljölagen, starta företag & projektarbetet. Det enda roliga är projektarbetet. & det kan inte ajg och Linda jobba med för att vi är i grupp tsm med dom i den andra klassen och blö.
Efter lunch blir det matte och engelska. Rena döden!

Jag tkr vi kunde varit lediga ist. Det är ju inte vi som ska bli straffade för att lärarna är sjuka!
Va sur jag blir..

Menmen, när vi har överlevt denna skoldagen ska jag förhoppningsvis dra med mig Linda ner på stan och shoppa lite.
Mer än så vet jag inte. Det får ni nog veta under dagen.
Ciao! :*

Top model & Cappucino.

Dethär är toppen på njutning. Top model (världens bästa program!) & en super god cappucino daim.
& efteråt kommer projekt runway. Det är också bra. Jag älskar att när man kommer hem så är det dom två programmen i rad. Perfekt att varva ner till. :)

Sen efter det blir det en springtur.
Mer än så har jag inte planerat. Det blir väl att sova tidigt. Så att jag kommer upp ordentligt imorgon!
Nu ska jag fortsätta glo på top model samtidigt som jag gör läxan tills imorgon. Berättar mer om det när den är klar. :)
Hörs! :*



Sitter på Engelska lektion.

Sitter här och är sjukt röksugen och hungrig. Har även ingen aning om vad jag ska göra här heller..
Vill bara tiden ska gå fortare. Har bara matte kvar sen efter maten. Sen blir det att köpa cigg och förhoppningsvis få en ny mobil. HoppasHoppas!

Ikväll har jag inga planer alls. Åka hem och sova typ. Vi får se..
Men nu måste jag försöka få något gjort. Vi hörs sen! :*

Två sjuklingar har myskväll.

Är fortfarande sjuk. & emma har ont i huvet. Så ikväll är det tacos och film som gäller. Tacos botar allt!
Vet inte vilka filmer vi ska se än. Vi ska snart gå och hyra dom.
Har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva. Ville bara ni skulle veta att jag fortfarande lever. Även om det är knappt. ;)
Vi får höras när jag kan tänka igen. Hejj! :*

Sjuk & trött.


Det va längesen jag hade en sånhär tråkig dag. Ska gå och duscha nu. & sen dö elr något.
Hejdå.

Frukost på Donken.

Jag & Lina slutade halv 10 idag. Så först köpte vi cigg, sen åkte vi till bäckadal för Lina skulle lämna någon bok.
& nu sitter vi på donken och äter "frukost". Nyttigt. :P

Ska snart hem till sis och hoppas jag kan tvinga med henne ut och springa. Sen ikväll blir det antingen bio elr leka med Linda. Det återstår att se!

Imorgon har jag sovmorgon. Asgött! Sen slutar jag 1. Så det blir en bra dag. :)
Men vi hörs sen! :*

Do you believe in magic?

Ligger fortfarande här i soffan och gör absolut ingenting. Ska nog göra mig en kopp te och sen sätta på någon film.

Ja, det ska jag! :)


För övrigt så mår jag rätt okej nu. Har lack off cigg dock. Får hoppas att pappa såg mitt sms och köper mig ett paket.

Tänkte jag skulle ge mig ut på en promenix sen också. Lite frisk luft kan nog hjälpa.


Sjukling.

Är hemma nu igen.. Det känns faktiskt riktigt dåligt att vara hemma nu dom första veckorna. Men idag mår jag faktiskt inte bra :(

Har precis ätit frukost. & nu kollar jag på massa skitprogram på tvn. Ska nog sova lite mer nu dock.
Vi hörs sen! :*

Väntar på mat!

Godkväll! Just nu sitter jag och kollar på tv. Väntar på mat. Har inte ätit sen 11, så jag är riktigt hungrig!

Idag i skolan så ritade vi först av varann, & pratade om ansiktsformer och så.
Sen efter lunch gick vi igenom vårat smink & sen så rengjorde vi varanns ansikte. Det var skönt som fan!

Blev inget sova hos Linda igår. Jag va så sjukt trött att jag inte orkade åka iväg sen. Så det fick bli att sova hos Hampan ist.

Men nu ska jag ut och röka, hörs sen! :)


"Glada" hah. :)


RSS 2.0